Menu
fr

Technologieën: geavanceerd en veilig

Lichtkleur

Alle lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtsterktes, maar ook in verschillende lichtkleuren. Meest gebruikelijk is kleur 3000, ook wel Warm Wit genoemd. Verder zijn er nog 4000K  Koel Wit en 6500K Nature Colour (Daglicht).Op bestelling kan ook 2200K

 

EENVOUDIG KOPPELBAAR

Op een eenvoudige manier kunnen alle lichtarmaturen vlot gekoppeld worden. Er is geen extra gereedschap nodig bij de installatie. Zo bespaart men zeer veel tijd.

 

SEAMLESS BUISLAMPEN T5

Breng het drama van aan te sluiten lichtlijnen en bochten terug naar het verleden. Maak gebruik van Feelux T5 SEAMLESS ILLUMINATION; Dankzij deze lamp zal u nooit meer problemen hebben op het vlak van schaduwen. U zult geld besparen op de installatietijd en energie. Uniek concept.

 

Uiterst dunne en koppelbare ledlijnen

Kant en klare LED-oplossing voor allerhande toepassingen. Door de zeer eenvoudige installatiemethode kan iedereen hiermee zonder problemen van start. Doordat de LED's geïntegreerd zijn in een aluminium behuizing is er geen probleem met warmteafgifte, hetgeen de levensduur van de LED ten goede komt. Door gebruik te maken van 24V DC zijn minder grote stromen aanwezig in de LED-lijnen.